Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-20 of 20 (Search time: 0.0 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)TypeLanguage
2017Innovation implementation and its efficiency in the restaurant businessKudina, Y. D., et alArticleАнглийский
2017Innovations in restaurant businessЗмачинская, Я. А., et alArticleАнглийский
2017Efficiency of innovative technologies in a restaurant businessБарцевич, В. О., et alArticleАнглийский
2017lmplementation efficiency of innovations in restaurant businessSavitsky, V. A., et alArticleАнглийский
2017Domestic and foreign experience in the restaurant business operationГончарова, В. А., et alArticleАнглийский
2017Innovation implementation and its efficiency in the restaurant businessЗажоркина, Ю. Е., et alArticleАнглийский
2020Secrets of success of restaurant business developmentПартак, П. С., et alArticleАнглийский
2020Внедрение инновационных технологий общественного питания в туристической индустрииДудинская, А. А.ArticleРусский
2020The main trends in restaurant business developmentБелова, Ю. А., et alArticleАнглийский
2020Domestic and foreign experience in the functioning of the restaurant businessГорбатова, Е. С., et alArticleАнглийский
2020The most acute problems of restaurant bisiness development and the ways of their solutionКостюк, А. Г., et alArticleАнглийский
2020Staff motivation in the restaurant businessКишкель, Я. В.ArticleАнглийский
2021Современные проблемы и перспективы развития ресторанного бизнесаКункевич, П. А., et alArticleРусский
2021Продвижение ресторанного бизнеса с помощью информационно-коммуникационных технологийЖелюбчик, К. В., et alArticleРусский
2021Новые технологические тренды ресторанного бизнесаГерасимчик, С. С.ArticleРусский
2021Методы стимулирования продаж в общественном питанииНикитина, А. А., et alArticleРусский
2021Эффективность внедрения инноваций в ресторанном бизнесеСыроватко, А. М.ArticleРусский
2021Национальная кухня как фактор повышения конкурентоспособности индустрии гостеприимстваМалеева, А. И.ArticleРусский
2021Ресторанный бизнес в условиях коронавируса: влияние пандемииАмелевич, М. С., et alArticleРусский
2022Ways tо improve the efficiency of the restaurant business organizationsПриходько, А. К., et alArticleАнглийский
Results 1-20 of 20 (Search time: 0.0 seconds).
  • previous
  • 1
  • next